Medlemsportal 
for Bloc B.I.L.

BLI MEDLEM
MITT MEDLEMSKAP
MEDLEMSADMIN

Terminlister og resultater

Overskrift

Dette er en tekstboks, den lar deg skrive tekst, legge inn bilder og masse annet, rett inn i siden din! Gå inn på "Avansert" redigering for full verktøy-linje og kontroll eller rediger teksten rett fra siden her. Det er fint Overskrift Dette er en tekstboks, den lar deg skrive tekst, legge inn bilder og masse annet, rett inn i siden din! Gå inn på "Avansert" redigering for full verktøy-linje og kontroll eller rediger teksten rett fra siden her. Det er fint.


Dette er en flott mulighet til å dele informasjon og holde medlemmene oppdatert om aktiviteter og arrangementer i Bloc BIL. Ikke nøl med å utnytte tekstboksen til det fulle!

Vi finner ingen terminlister eller resultater for ditt bedriftsidrettslag. For å melde på dine lag på serier i bedriftsidretten kan du se lengre ned på siden og se hva som skjer i din krets for å melde deg på aktiviteter.

Subscribe to newsletter

Nyheter fra Bloc B.I.L.

Vis alle artikler

Hva skjer i Bloc B.I.L.?

Ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket

Når Navn
Ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket

Nyheter fra kretsen

Hva skjer i kretsen?

Når Navn
02 nov.
RunRudskogen
Norges Bedriftsidrettsforbund

Påmeldingsfrist: 2. Nov 2024
  Les mer  

Overskrift

Dette er en tekstboks, den lar deg skrive tekst, legge inn bilder og masse annet, rett inn i siden din! Gå inn på "Avansert" redigering for full verktøy-linje og kontroll eller rediger teksten rett fra siden her.